Powered by Blogger.
RSS

Sivu 48

Tämä. On. Perseestä. Mahtavaa tietää juuri ennen joulua, että matikan välikokeeni ei mennyt läpi. Sehän tarkoittaa sitä, että tämä edellinen välikokeeni on turha myös. Se oli tämä, joka meni läpi miitin voimalla. Tosin se ei nyt enää auta mitään. Koska se on nyt TURHA. Ajatus turhaan lukemisesta ärsyttää. Nyt joudun lukemaan tammikuun puolessa välissä olevaan uusinta -tenttiin koko monen sentin paksuisen luentomonisteen, joka on täyttä hepreaa. AAARRRRGHHH! Miksi menin lukemaan matikkaa? Koska en päässyt muualle. Ei. Tätä virhettä ei olisi pitänyt tehdä. Tänne oli liian helppo päästä sisään. Miun hieno Klaani -yllätys menee myös pieleen (tai myöhästyy), koska joudun käyttämään viimeisen lomaviikkoni sen matikan lukemiseen. AAARRRGHH!

Oloani ei helpota yhtään se, että tein tämän hylätyn kokeen kuumeessa. Poskiontelo- ja korvatulehdus sattui maailman parhaimpaan aikaan -juuri, kun olisi eniten pitänyt lukea. Luin koko viikonlopun kuumessa ja silti en päässyt tätä koetta läpi. AAARRRRGGGGHHHH! Hei, tämä helpottaa ehkä.

No, antibioottikuuri ohi ja sisäinen demonini on ehkä selätetty. Kummatkin korvat ovat tosin edelleen lukossa, mutta asian pitäisi korjaantua huomenna terveyskeskuksessa. Viimeisen viikon aikana olen yrittänyt ahmia Klaanonia, koska pääsin lomalle ja oikein muuta ei ole jaksanut kipeänä tehdä. Sivu 48 menossa. Lupasin itselleni, että se on luettu tämän vuoden loppuun. Jouluksi en taida vielä ehtiä. Haluan kuitenkin mahdollisimman nopeasti päästä kirjoittamaan, koska se kuulostaa kiwalta. Ja kaikki. Niin siistiä. Koska Klaanon. Koska Klaani.

Noin. Purin hieman ärtymystäni ja kokeilin toimiiko tämä.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a comment