Powered by Blogger.
RSS

Ystävät ja feikkiystävät

Hei, ystävät! <3 Onneksi olette ystäviäni, sillä minulla ei ole enää yhtään Turku-ystävää. Eräs ystäväni petti minut kolmesti ja toinen (ja viimeinen) perui tulevan baarireissun (se oli baareilukaverini), koska kotona saunominen on kuulemma kivempaa. Ei sillä, voinhan minä yksin kämpilläkin ryypätä... Olenko minä näin hyvä ystävä?

Enpä kai, sillä tämä viikko kääntyi ihan hyväksi kaikessa hullunkurisuudessaan. Kukaan muu ei voi tehdä äkillistä yllätysvierailua jostain pirun kaukaa kuin Tawa. Minä luulin sitä vitsiksi siihen asti, kun yksi lähetti junalippunsa kuvan minulle... No, minä raahasin hänet sitten tilastotieteen demoihini atk-luokkaan. Täällä bongasimme petturikaverini. Tawa kuulemma nukahteli ja bongaili meidän tulosteestamme kutosia. Ja keskiarvon keskiarvoja kuulemma. Sitten Tawa sanoi, että sen hän tiesi varmasti, että käytimme Exeliä. Minä olin, että ei, me käytimme SPSS:ää.

. . .

Joka tapauksessa, yleensä tämä minun petturikaverini kävelee samaa matkaa kämpille. Nyt se ei kuitenkaan sitä tehnyt, emmekä voineet Tawan kanssa sitä nirhata. Tyydyin olemaan petturille vain tyly ja katsoin koko demot murhaavasti hänen selkäänsä. Ehkä minä vielä joskus kettuilen sille. Tai siis minä tulen kettuilemaan.

Kun kävelimme Tawan kanssa yliopistolla, kaksi edessä kävelevää miestä tuijottelivat vuorotellen taakseen meitä. Nauroin. Eikö Tawa näytä siltä, että olisi yliopistolla?

Tawa valitsi huipun ajankohdan, sillä minulla alkoi juuri illalla valmennuskurssi. Noh, ei auta muu kuin jättää Tawa yksin minun kämppääni. Eräs vain datasi yksin lattialla... Ja söi roiskeläppäpitsoja.

Pitkään sain kinuttua Tawan näyttämään Klaanon-tekstejään. Minä olin jo melkein kuristaa mokoman, löin lautasella päähän, heitin hodarilla, yritin viedä konetta, uhkasin pitää sitä nälässä, ja uhkasin myös 16 v. Tawa -videolla. Lopulta se suostui. Vaihdoimme sieluja. Ja lopputulos oli se, että lähes nämä kaikki tekstit minä oli jo nähnyt. Noooouuuuuu. Ei voinut kuulemma näyttää muita, koska spoilereita... Murrdurr.

Noh, sitten Tawa lähti ja minä lähdin taas valmennuskurssille. Seuraavana päivänä tulee seuraavaa kaveri (kotoseudulta) eli minä taidan ollakin aika suosittu :3 Ja hyvin pelottavaa oli se, että Tawalla ja tällä minun toisella kaverillani oli täysin sama kaava, kun tulivat luokseni:

1. "Onko siulla puhelimen laturia?"
2. Kumpikin rupeavat ensiksi strippaamaan huoneessani (ilmeisesti koska minun patterini on jäänyt talvesta täysille?)
3. Kumpikin alkavat dataamaan (reilua, kyllä!)
4. Kumpikin tappavat kengillä jalkansa

Ja Tawa on edelleen aivan liian jalo ihminen, sillä ei halua toista patjaa eikä suostu huijaamaan halvempaa matkaa minun bussikortillani. Mutta hän on vain epätawallisen JALO ihminen.

Että semmosta täällä Suomen perseenreijässä. Varokaakin tulemasta tänne jatkossa, sillä minä luen nyt pääsykokeisiin!!! Tässä muutama esimerkki minun hienosta mielentilastani/motivaatiostani:
 Siinä teille siis syy, miksi yritän väliaikaisesti vähentää Klaanitustani.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Möhmöh.

Niitä on kolme  :3

Tjaa. Paljon on kerinnyt taas muutamassa viikossa tapahtua. Ajoin aivan liikaa autolla. Keikka. Kävin riehumassa ihmisten (?) kanssa Kajaanissa. Liian vähän yöunta. Julmetusti luettavaa tekstiä. Kerkisinpä kipeänäkin muutaman päivän viettää. Ja Craftailla teidän kanssanne.

Klaanilehti julkaistaan joskus lähiaikoina (parin viikon sisällä?) ja jos kaikki onnistuu, olen ensimmäistä kertaa toimittajana, ainakin vierailevana. Minä. Toimittajana. Not. En olisi uskonut tämänkään päivän tulevan.

Ropepostin saimme Tawan kanssa vihdoinkin aikaiseksi. Kiwaa. Ja nyt pääsee taas uusiin ympyröihin. Nyt kuin vain saisi vielä olon tuntumaan siltä, että kirjoittaa omalla hahmolla. Siis sellaiselta "tutulta" ja turvalliselta... Mutta se tulee vain kirjoittamalla.

Ja minähän craftaan kotona näin. Laatu, nöf.

Ja Nightwish -videota on myös tekeillä. Sen laatu on vain sellaista kuraa, että harkitsen vielä sen julkaisua. Ehkä siitä saa ihan hyvän yleiskuvan. Vika on kuitenkin kamerassa, ei minussa :3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS